Utrecht

129 m2

Tussenwoning

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Aantal woonlagen

3

Verwarming

CV-Ketel

Dakterras

Tuin

39m2

Balkon

Ja

Schuur/Berging

Ja

Algemene informatie

Groots wonen in Tuindorp op een van de mooiste plekken van de wijk. Deze wens kan in vervulling gaan op de Prof. Leonard Fuchslaan 26. Het bijzondere van de locatie in de wijk is het feit dat er geen directe overburen zijn. Vanuit het huis kijk je uit over een brede groenstrook met een achtergelegen water partij. De straat is heel lommerrijk, rustig en de bebouwing is sterk gevarieerd in tegenstelling tot de standaard straten in deze wijk.

Naast het onderscheid van de locatie is misschien een nog wel grotere bijzonderheid van de woning het enorme woonoppervlakte gecombineerd met de uitstekende staat van onderhoud. Een keuken die geheel naar eigen wens in te vullen is, maar liefst 2 nieuwe badkamers, een grote uitbouw op de begane grond met veel lichtinval gaan samen met een fraaie houten vloer, strak gestukadoorde muren en vernieuwde plafonds. Kortom de kans voor een prachtig groot huis op een hele mooie locatie in deze mooie sfeervolle woonwijk.

Indeling:

Begane grond
Voortuin, sfeervolle entree met tochtportaal, hal, toilet, riante ruime woonkamer met eetgedeelte en veel lichtinval dankzij de lichtstraten in de uitbouw, openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping
Overloop, 2 ruime slaapkamers, beide aangrenzend aan een balkon over de volle breedte van de woning en een werkkamer. Moderne, luxe badkamer met inloopdouche, ligbad, tweede hangend toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Ruime overloop, 2 slaapkamers met dakkapellen. Badkamer met inloopdouche, derde hangend toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– Zeer luxe verbouwde woning,
– De woning wordt geleverd zonder keuken wat de mogelijkheid geeft om zelf naar eigen smaak en idee een keuken te plaatsen; de aansluitingen hiervoor zijn aanwezig,
– Gelegen op 1 van de mooiste plekken in Tuindorp
– Verwarming en warm water middels nieuwe c.v-gas (2020)

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Start verkoop:

Geplande oplevering:

Adres:

Prof. Leonard Fuchslaan 26
Utrecht

Soort woning:

Tussenwoning

Bouwjaar:

1935

Vraagprijs:

Reageer op deze woning

Bekijk de foto's

Bekijk huis op funda