Duurstedelaan 24

Utrecht

Start verkoop
maart 2019

Aantal huizen
8

Aantal kamers

3-5

Perceel

Woonoppervlakte

89-107m2

Type woning(en)

Appartement

DSL 24

De voormalige Ariënsschool in de Utrechtse wijk Hoograven wordt getransformeerd naar 8 gasloze en Plus-Op-De-Meterwoningen (POM), waarbij nadrukkelijk wordt gelet op wooncomfort en gezondheid voor de eindgebruikers.

Het project DSL24 ligt vlakbij diverse voorzieningen. Zo bevindt zich in de directe omgeving het winkelcentrum ”Hart van Hoograven” en verschillende sportverenigingen waaronder tennisvereniging At Risk en sportvereniging Dvsu. Ook bevindt DSL24 op vlak bij de Vaartsche Rijn met het nieuwe restaurant Op Zuid. Hoograven is volop in ontwikkeling. De oude industrie en bedrijvigheid in de omgeving van Rotsoord maken plaats voor leuke culturele voorzieningen en horecagelegenheden. Een gezellige plek tussen de Rivierenwijk, Hoograven/Tolsteeg en het Ledig Erf in. Hoograven ligt aan de zuidkant van Utrecht, op korte afstand van het centrum en het Ledig Erf. Het centrum van Utrecht is op maar 15 minuten fietsafstand gelegen.

MultiProp Vastgoed Ontwikkeling heeft in samenwerking met Architectenbureau Ruben Wennekers een bijzonder duurzame transformatie voorbereid naar 8 luxe en energiezuinige appartementen. Hierbij is de oorspronkelijke baksteengevel in het zicht gelaten en worden de markante erkers in de voorgevel behouden. Ook de entrees aan de achterzijde en de bestaande dakvorm blijven in hun oorspronkelijke vorm. De appartementen op de begane grond zijn met 3.5 meter vergroot.
De terrassen van de appartementen op de eerste verdieping beschikken over enorme terrassen vanaf 25 m². Zie de impressies welke een goed beeld geven van de ruimtelijke kwaliteit. Wat dacht u van de grote entresols ? Hoe ruimtelijk kun je het krijgen ?

Op het gebied van duurzaamheid wordt dit project een uniek voorbeeld voor duurzaam transformeren van 8 bestaande vastgoed naar woningen. Het project DSL24 krijgt een ongekend hoge gemiddelde GPR-score voor de thema’s Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. Ook op het gebied van energiezuinigheid is afgesproken dat alle appartementen zowel gasloos als Plus-op-de-Meterwoningen te maken met hoogwaardige isolatie, PV-panelen en thermische PVT-panelen in combinatie met warmtepompen. MultiProp: “Met dit project willen we laten zien waar MultiProp toe in staat is als het gaat om circulair en duurzaam renoveren en transformeren waarbij eindgebruikers energiezuinig, comfortabel en gezond kunnen leven in vernieuwd vastgoed.”

Alle appartementen krijgen de beschikking over een parkeerplaats op het eigen afgesloten binnenterrein. Optioneel kan gekozen worden voor een laadpunt voor een elektrisch voertuig. De buitenruimten zijn riant en variëren van 25 tot meer dan 50 m².

Op de projectwebsite is het mogelijk om je als geïnteresseerde op te geven en kun je bovendien al je favoriete bouwnummer selecteren.

 

Start bouw:

januari 2019

Geplande oplevering:

Adres:

Duurstedelaan 24
Utrecht

Vanaf prijs:

€365.000

Tot prijs:

€430.000

Project:

DSL 24

Reageer op deze woning

Bekijk de foto's

Schrijf in of voor meer informatie