Utrecht

134 m2

Tussenwoning

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Aantal woonlagen

3

Verwarming

Cv-Ketel

Dakterras

Tuin

16m2

Balkon

Ja

Schuur/Berging

Algemene informatie

Billitonkade 53 te Utrecht

EEN WONING ZOALS DEZE ZULT U NIET VAAK TEGENKOMEN.
134 M2, 4 RUIME SLAAPKAMERS, EEN SPEELKAMER, EEN WOONKAMER VAN CIRCA 35 M2, EEN LEEFKEUKEN, EEN TUIN, EEN DAKTERRAS EN DAT ALLEMAAL GLOEDNIEUW EN AAN HET WATER OP ÉÉN VAN DE MOOISTE PLEKJES VAN DE WIJK!!!

Deze prachtige woning is dit jaar volledig gerenoveerd tot het bijzondere huis dat het nu is en is dan ook instapklaar voor de volgende bewoners.

Indeling:
We komen binnen in de hal met meterkast, toilet en toegang tot de royale woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping.

De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd en hier is een fraaie leefkeuken gerealiseerd welke van alle gemakken is voorzien. Achter de keuken vinden we nog een ruimte welke  goed zou kunnen  fungeren als werkkamer of speelkamer. De fijne en netjes aangelegde tuin is vanuit deze ruimte en middels de openslaande deuren in de keuken bereikbaar en is voorzien van natuurstenen tegels.

Eerste verdieping:
Vanaf de ruime overloop zijn alle ruimtes op deze verdieping bereikbaar. We treffen hier 2 slaapkamers en een moderne badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en een dubbele wastafel. Op de overloop bevindt zich nog een vaste kast met daarin de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Tweede verdieping:
Tijdens de renovatie is er een tweede verdieping gerealiseerd maar dit is op een dusdanig mooie wijze gedaan dat het lijkt of deze tweede verdieping er altijd al is geweest.

Vanaf de overloop zijn ook hier weer 2 ruime slaapkamers toegankelijk alsmede een vaste kast met daarin de Cv-ketel netjes weggewerkt en er is vanaf de overloop een vaste trap naar het heerlijke dakterras met een fenomenaal uitzicht over de hele wijk en richting de binnenstad.

Bijzonderheden:
– Volledig gerenoveerde woning.
– Verwarming en warm water middels combi C.V.-ketel 2016
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Natuurstenen vloer in de hal en in de keuken.
– Uitgebreide meterkast met 9 groepen.
– Oplevering kan snel
– Voor de exacte maatvoering zie de bijgevoegde plattegronden

 

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NWM aankoopmakelaar mee!

Start verkoop:

Geplande oplevering:

Adres:

Billitonkade 53 Utrecht
Utrecht

Soort woning:

Tussenwoning

Bouwjaar:

1904

Vraagprijs:

Reageer op deze woning

Bekijk de foto's

Bekijk huis op funda