Circulair woonproject van Multiprop in Utrecht loopt storm

Vorige week is Multiprop Vastgoed Ontwikkeling uit Utrecht de verkoop van het circulaire en CO2-neutrale transformatieproject DSL24 gestart. Op de verkoopmanifestatie bij Beumer Garantiemakelaars op de Maliebaan kwamen circa 200 geïnteresseerden.

De geïnteresseerden hebben belangstelling voor de 8 gasloze en Plus-op-de-Meter-appartementen in de voormalige Ariënsschool aan de Duurstedelaan 24 in de Utrechtse wijk Hoograven. Multiprop heeft eind 2017 de prijsvraag, welke is uitgeschreven door de gemeente Utrecht, gewonnen voor de transformatie van deze portaalschool in de geliefde en opkomende Utrechtse wijk Hoograven.

Behoud portaalschool
Vanwege de bijzondere typologie en als onderdeel van de naoorlogse wijk Hoograven wenst de gemeente Utrecht deze portaalschool te behouden en dient het een fysieke functiewijziging te ondergaan naar wonen. Multiprop heeft de prijsvraag gewonnen op basis van architectuur, duurzaam bouwen en energiezuinigheid in combinatie met een bieding.

DSL24 is een van de meest duurzame transformaties van Nederland. Het project krijgt een ongekend hoge gemiddelde GPR-score van 9,2 voor de thema’s Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde.

Op eigen grond
Op de begane grond bevinden zich 4 gelijkvloerse appartementen met woonoppervlaktes van circa 95 tot circa 98 m2 GBO en riante tuinen op het zuidoosten. De verkoopprijzen zijn vanaf € 387.500,- k.k. Op de verdieping komen 4 appartementen variërend van circa 90 m2 tot circa 104 m2 GBO. De verkoopprijzen van deze woningen zijn vanaf € 395.000,- k.k. Alle appartementen liggen op eigen grond en beschikken over een privé parkeerplaats op het afgesloten gemeenschappelijk binnenterrein. De aannemer Kusters Bouw is reeds gestart met de uitvoering en Multiprop verwacht dat de appartementen rond de zomervakantie opgeleverd gaan worden


https://www.wonen360.nl/article/9084568/succesvolle-start-verkoop-circulair-project-dsl24/

Deel met jouw vrienden
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest